Deskun kautta pääsee yhdellä tunnuksella koulun arjessa tarvittaviin digitaalisiin palveluihin

Desku on digitaalinen työpöytä, joka helpottaa oppilaiden ja koulun henkilökunnan arkea. Se on rooleja tukeva pilvipohjainen työkalu. Deskun avulla koulun toimintaan liittyvät palvelut, sovellukset ja keskeiset dokumentit jaetaan helposti loppukäyttäjille yhteen näkymään, roolien mukaan. Loppukäyttäjä pääsee Deskun kautta yhdellä tunnuksella tarvittaviin palveluihin.

Desku tukee kaikkia Suomessa toimivia kertakirjautumiseen liittyviä teknologioita (mm. MPASSid, O365, GWE, Edustore, WilmaSSO). Se on selainpohjainen työkalu ja toimii Windows-koneissa, Chromebookeissa ja iPadeissä.

Deskun avulla uusien MPASSid:tä käyttävien palvelujen käyttöönotto tapahtuu sopimusten allekirjoituksen jälkeen nopeimmillaan minuuteissa halutuille käyttäjäryhmille. Johdon ja tietohallinnon näkökulmasta tämä säästää resursseja, ja käyttäjät puolestaan saavat nopeasti ja helposti oikeat työkalut käyttöönsä.


 
Ajankohtaista

Desku yhdistää työpöydälle kaikki käytössä olevat digitaaliset opetussovellukset yhden klikkauksen päähän.


 

 

Katso Deskun videoesittelyt


Ota yhteyttä jo tänään!


 

Ota yhteyttä ja saat Deskun käyttöön nopeasti

Deskun käyttöönotto on tehty helpoksi. Nopeimmillaan asennus tapahtuu päivässä. Määrittely- ja asennustyö sekä käyttöönottokoulutus sujuvat etänä osaavien asiantuntijoidemme kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä. Sovitaan etätapaaminen, jossa keskustellaan lähemmin tarpeistanne. Saat tarjouksen tarpeisiinne parhaiten soveltuvasta ratkaisusta.

Miten asiakkaaksi?

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella tai lähetä sähköpostia myynti@opentunti.fi. Tehdään yhdessä kouluarjesta sujuvampaa.

Yhteydenottopyyntö