Capstone Digi-kartoitus


 

Deskun kautta pääsee yhdellä tunnuksella koulun arjessa tarvittaviin digitaalisiin palveluihin


 

Hei! Olemme kuuden hengen opiskelijaryhmä Turun ammattikorkeakoulusta ja olemme mukana Opentunti Oy:n Desku-projektissa osana Capstone-innovaatioprojekti-opintojaksoamme.

Capstone-innovaatioprojekti on oppimiskokonaisuus luoville ja aktiivisille opiskelijoille. Projektissa korostuu asiakaslähtöinen kehittämisen halu, yrittäjyyden asenne, luova ajattelu sekä halu toimia yhteistyössä eri alojen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Vuoden 2022 Capstone-projekti alkoi tammikuussa ja siinä toteutetaan 42 yritysprojektia, joissa työskentelee yhteensä 330 opiskelijaa.

Capstone-tiimimme on aloittanut Opentunti Oy:n kanssa myynnin tehostamisen asiakkaan tarvekartoitus-tarjous-prosessin kautta. Kevään aikana opiskelijamme ottavat yhteyttä kuntiin ympäri Suomen kartoittaen koulutoimien digitalisaation tilannetta. Kartoitusten pohjalta Opentunti Oy laatii yhdessä opiskelijoiden kanssa tarjouksen siitä, miten kunnan digitaalisessa ympäristössä kertakirjautuminen voidaan toteuttaa, jotta se helpottaa oppilaiden, opetushenkilökunnan ja tietohallinnon henkilökunnan arkea.

Jos haluat kuntasi mukaan kartoitukseen, täytä lomake ja lähetä se meille. Opiskelijat ottavat yhteyttä ja sopivat etätapaamisen.

Projekti on nyt ohi, kiitos kaikille kiinnostuneille!