Julkaistu 17.08.2022

Tsemppiä koulutyön alkuun!


 

 

Tsemppiä koulutyön alkuun!

Deskun tiimi toivottaa tsemppiä kaikille koulutyön taas aloittaville ja erityisesti uusille ekaluokkalaisille mukavaa koulunalkua. Deskun näkökulmasta syksy on hyvällä tapaa kiireisempi, kuin koskaan ennen.

Kevään ja kesän aikana on urakoitu 12 uuteen kuntaan Desku helpottamaan oppilaiden ja henkilökunnan koulutyöstä. Tervetuloa Desku-yhteisöön Lieto, Nurmijärvi, Kirkkonummi, Tuusula, The English School of Helsinki, Parkano, Vihti, Kankaanpää, Sastamala, Naantali, Mynämäki ja Masku. Vanhojen ja uusien Desku-kuntien yhteensä yli satatuhatta käyttäjää ovat meille valtava luottamuksen osoitus ja todiste siitä, että teemme oikeita asioita oikealla tavalla.

Kiitos kuuluu myös kuntien Desku-pääkäyttäjille, joiden panos yhteisellä foorumilla on korvaamaton. Hienona esimerkkinä ensimmäisen kouluviikon Mpass-palvelun katkokset, josta tieto levisi kuntien Desku-pääkäyttäjille paljon nopeammin, kuin Opetushallitus ehti itse tiedottaa. Syksyn mittaan Deskuun tulossa myös uusia ominaisuuksia ja viilauksia vanhoihin. Tavoitteena kaikkien kouluissa tehtävän työn ja opiskelun helpottaminen.

Vielä kerran tsemppiä alkaneeseen lukuvuoteen!

T:Desku-tiimi