Kannattava ja helppo Desku käyttöönne jopa päivässä!

Desku on suunniteltu helpoksi hankkia ja käyttää, kuten muutkin palvelumme. Ota yhteyttä, sovitaan etätapaaminen ja keskustellaan tarkemmin. Saat tarjouksen yhteisönne tarpeisiin parhaiten soveltuvasta ratkaisusta. Myös määrittely- ja asennustyö sekä käyttöönottokoulutus sujuvat etänä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Palveluidemme hinnat koostuvat kertaluontoisesta käyttöönotosta ja vuosittaisista kustannuksista.

Lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella tai lähetä sähköpostia myynti@opentunti.fi. Tehdään yhdessä kouluarjesta sujuvampaa.

Hinnoittelu
Käyttöönotto

Käyttöönottoasennus/palvelu on 810€ (alv0). Käyttöönottoon sisältyy pääkäyttäjäkoulutus (etänä).

Deskun vuosikustannukset

1,10€/oppilas/vuosi (alv 0)

 

 

 

 

Käyttöönottoasennus


 
Desku
  • Edellytyksenä asennukselle on, että kunnalla on Primus käytössä. Asennuksessa varmistetaan, että Primuksessa on käytössä oikeat kentät oikealla tavalla.

  • Asennuksessa hyödynnetään kunnan O365-ympäristöä tai kuntaan asennetaan tarvittavat ilmaiset O365-komponentit.

  • Kunnalla on myös oltava MPASSid-sopimus. MPASSid kytketään tai siirretään asennuksessa kunnan O365-ympäristöön.

  • Desku-palvelu koostuu kahdesta komponentista: selainpohjaisesta Desku-työpöydästä ja Desku-AMC-rajapinnasta. Desku-AMC-rajapinta välittää Deskun ja MPASSid:n käyttöön vaadittavat tiedot automaattisesti Primuksesta kunnan O365-palveluun jokaiselle käyttäjälle. Desku-AMC-rajapinta asennetaan Opentunnin EduCloud-pilvipalveluun.

  • Deskun kertakirjautuminen toimii yhtä aikaa sekä O365- että Google for Education -ympäristöihin, kun näiden järjestelmien välinen identiteetinhallinta on kunnassa toteutettu nykyaikaisen parhaan käytännön mukaisesti. Tarjottuun asennustyöhän sisältyy kunnan tietohallinnon tai sen alihankkijan konsultointi, mikäli identiteetinhallinta vaatii päivittämistä.
 
  • Primukseen määritetään tarvittavat tunnukset ja oikeudet yhdessä kunnan Primus-pääkäyttäjän kanssa.

  • Asennuksen yhteydessä otetaan käyttöön tarvittavat Primuksen kentät ja määritetään ja ajastetaan automaattisesti lähtevät viestit.