Julkaistu 22.08.2022

Uusi lukuvuosi ja uusia deskulaisia


 

 

Lukuvuosi 2022-2023 toimii jo täydellä tohinalla. Lukuvuoden alusta useita opetuksen järjestäjiä liittyi mukaan deskulaisten joukkoon. Yhteisössä on jo 42 opetuksen järjestäjää ja reilusti yli 100 000 käyttäjää. Deskua tuottava Opentunnin tiimi toivottaa jokaisen käyttäjän lämpimästi tervetulleeksi. Timinä ahkeroimme sen eteen, että jokaisen käyttäjän opetuksen tai oppimisen arki olisi sujuvaa.

Deskun yhteisö muodostuu Deskua käyttävistä deskulaisista ja Opentunnin tiimistä. Yhteisön toiminta ei ole pelkkää teknologiaa kertakirjautumisineen. Yhteisössä on valtavasti pedagogista asiantuntemusta ja Opentunnin tiiminä yritämme kovasti toimia linkkinä deskulaisten ja valtakunnallisten toimijoiden välissä. Opentunnin tiimin tuottamat palvelut ovat syntyneet yhteisöstä, tiimin avulla tuotamme yhteisön toiveet palveluksi. Yhteisönä ja yhteisellä tekemisellä voimme maailman parhaiden opettajien avulla luoda myös maailman parhaan kouluyhteisön ja tarjota maailman parasta opetusta.

Emme yhteisönä kehitä vain Deskua, vaan edistämme kansallisia rakenteita ja palveluja. Deskun yhteisö ja Opentunnin tiimi tunnetaan niin julkisella sektorilla (mm. OPH, OKM, Kuntaliitto) kuin myös kaupallisissa toimijoissa (mm. Visma, Opinsys, SanomaPro, Otava, Studeo, Digione). Olemme mukana mm. mPassin kehitystiimissä,. Olemme tuoneet mPassin tunnetuksi niin opetuksen järjestäjille kuin monille opetuspalvelun tuottajille, kehitämme kansallisia oppilasanalytiikan palveluja, Deskun Grades2Wilmalla olemme näyttäneet toteen, että arviointitietoa voi jo nyt liikkua eri palvelujen välillä. Paljon on vielä työtä jäljellä, jotta digitaaliset mahdollisuudet tulevat käyttäjien arkeen käytettäväksi.

Jos deskulaisuus kiinnostaa, ota yhteyttä janne@opentunti.fi. Meillä on rakenteet valmiina siihen, että pääsette mukaan nopeasti ja edullisesti.

Tsemppiä koulutyön arkeen,
Janne
Opentunnin hallituksen pj